Wśród entuzjastów kofeiny yerba mate bywa traktowana jak paskudne brukselki przy dobrze wysmażonej porcji białka. Że zdrowe, że niby warto, ale że przecież nieatrakcyjne i niesmaczne. A prawda jest taka, że wszystko zależy od tego jak się takie brukselki przyrządzi i poda.

I dokładnie tak samo jest z yerbą. Fajny susz odpowiednio dobrany i podany po prostu nie może nie smakować! Jak w takim razie się zabrać do tego przedsięwzięcia? I jak smakuje taka wybornej klasy yerba mate?

Na warsztacie dowiecie się tego wszystkiego z praktycznej strony i będziecie mogli naładować się energią z tej fantastycznej rośliny. Pogadamy sobie również o krzaku z którego pozyskuje się yerba mate, o jego właściwościach i historiach z nim związanych.

Więcej informacji o prowadzących znajdziecie na stronie internetowej i Facebooku.

Międzynarodowe Targi Turystyki i czasu wolnego | Wrocław